2016 m. sausio 27 d., trečiadienis

TAG : WHAT IT...?

Jetau, kaip seniai su Jumis mačiausi, nors praėjo savaitė, o gal ir daugiau, tačiau... aš be kūrybos, be savo tinklaraščio įrašų, kaip žmogus be jausmų, kurių negali išreikšti. Vis dažniau turiu idėjų, tačiau sunku jas įgyvendinti, ir taip kamuojuosi su kūrybine krize. Šiandien mane labai nustebino Zuikis ( Zuikio pievose apsigyvenusi zuikienė, nors visai ten ne pievos ). Taigi turiu įvykdyti šitą smagią užduotėlę, ir perleisti ją....

* Aistei
* Rugilei
* Akvilei (tinklaraščio rašytojai - "Life in Technicolor")

Kas jeigu: tau niekada nereikėtų miegoti... BET: mirtum 20 metų per anksti? Kai pagalvojus, aš tas žmogus, kur pastaruoju metu verčiasi nutrūkgalviškai, ir niekur nespėja, gal ir būtų gerai kokias dvi dienas išgyventi be miego, BET, miegas yra viskas, tad tikrai neketinu jo atsisakyti, kai retkarčiais, net neišsimiegu, tad miegas mano ir taškas. :)

Kas jeigu: visur pasaulyje būtų taika... BET: dingtų internetas apskritai kaip dalykas? Noriu taikos, kai dabar jaučiu baimę, dėl vykstančių konfliktų, ir visokių "alach abar" (atleiskit, nemoku rašyti) susisprogdinimų, tad vardan taikos, ir ramybės, kaip gera pilietė, atsisakau interneto.

Kas jeigu: turėtum magišką kilimą... BET: niekada negalėtum nuo jo nulipti? Oi, neee. Taip, fantastika vienas mano iš mėgstamiausių knygų žanrų (fantastinių filmų nemėgstu, nebent išskirtiniais atvejais), tačiau, kad skraidyt ant Aladino stebuklingojo kilimo, deja negalėčiau, nesugebėčiau, o tuo labiau neįsivaizduočiau savęs, kadangi beprotiškai bijau aukščio, tad nenorėkit manęs įsivaizduoti cypiančios.

Kas jeigu: turėtum magišką spausdintuvą, kuris spausdina tikrus pinigus... BET: turėtum visą likusį gyvenimą nešioti kiltą be kelnaičių? Net šlykštu pagalvojus, kaip nepatogu, nepadoru būtų nešiotis, o pinigai tuo atveju mažiausiai rūpėtų, tad kam dėl jų vargintis? A?

Kas jeigu: turėtum pakelį traškučių, kuriame niekada nesibaigia traškučiai... BET: tavęs niekada niekas neįsimylėtų? Turbūt meilė, vienas iš jausmų, kuris žiauriai svaigina, ir tave neša tarp debesų, tad be jos neapsieičiau, tad kam man tie traškučiai, jei prie pat maxima, galiu bet kuriuo atveju nueiti ir paprasčiausiai jų įsigyti, o meilė, ar tuo labiau simpatijų nenupirksi/papirksi tais nesibaigiančiais traškučiais...

Kas jeigu: mokėtum 3 pasirinktas užsienio kalbas... BET: pamirštum savo gimtąją kalbą? Varge, tik ne šitas klausimas, kuriuo norėčiau išsisukti galbūt, arba verta pamąstyti, bet... kadangi man lietuvių kalba super einas, tad verčiau dar įgyti daugiau žinių anglų kalboje, rusų, na ir dar pasimokyti naujos kalbos prancūzų, kuri mane nuo seniausių laikų žavėjo. P. S. Esu patriotė, bei mylinti Lietuvėlę, bet manyčiau, kad ir taip kažką siesiu su lietuvių filologija, žurnalistika, tad iki to, vertėtų pasimokyti anglų kalbos * (papildymas atsakymo, atsiprašymas, už pasirinktą variantą)



Kas jeigu: saulė šviestų tada, kai esi geros nuotaikos... BET: lytų lietus, kai tau liūdna? Man nepatinka žmonės, turintys nuolatines nuotaikų kaitas, tad ko labiausiai bijau, tai pavirsti tokia, kad viena dieną nejučia meilikaučiau su žmonėmis, o kitą dieną varyčiau ant jo, ar kaip kitaip dėl dėmesio atkreipimo šaukčiau. Ne, saulė gal ir gerai, bet tik ne lietus, kuris pastaruoju metu ir taip dažnai užsisėdėjęs žiemoje.

Kas jeigu: darbas apie kurį svajoji yra tavo... BET: atlyginimą gauni šokolado plytelėmis? Esu priklausoma nuo saldumynų, tikroji smaližė, kuri pamačius iškabą gundančios saldumynų reklamos, nueis ir nusipirks saldumynų, nesivargindama išleisti ant laisvalaikiui reikalingo sąsiuvinio. Šiaip mintis gundo, BET, aš nenoriu, kad darbe mane už pasisekimą vertintų šokoladu, tad ate, ate šokolade, renkuosi pinigus! (įspūdingai šypsosi, lyg pinigai stovėtų jai prieš nosį)*

O DABAR TU ATSAKYK Į MANO PATEIKIAMĄ KLAUSIMĄ : Kas jei Tavo mėgstama muzika niekada nesibaigtų, vos Tau panorėjus, BET... Persijungiant muzikai, Tau aptemtų akys (maždaug, kaip gautum su šluota per galvą, arba susimušus skrietų vadinamos žvaigždutės).

Laukiu atsakymų!! <3

Emilija



5 komentarai:

  1. Kaip apsidžiaugiau pamačiusi savo vardą :)) Būtinai atliksiu! Tavo atsakymai liuks, ypač šio "Kas jeigu: saulė šviestų tada, kai esi geros nuotaikos... BET: lytų lietus, kai tau liūdna?", mes tokios panašios šiuo klausimu ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Lauksiu, ir bėgsiu iškart vos pamačius, kad atsakei! :)) Džiaugiuos, ir net nustebau, kad yra taip pat mąstančių žmonių, ta begalo džiaugiuos ;) Sėkmės, pildant atsakymus !

      Panaikinti
  2. O, ačiū už tag'ą, būtinai atsakysiu!
    Įdomūs atsakymai ;)

    AtsakytiPanaikinti