2015 m. kovo 16 d., pirmadienis

Tą kartą aplankė balandis...

Mintyse skraido balandžiai, nesuprantu kuo jie čia dėti, tačiau širdimi jaučiu jų sparnus, nematomus ir plasdančius kažkur viršum mano galvos... Noriu išvysti sparnus, nei surūgusius veidus... Noriu, tačiau fantazija išsekusi, kad skraidintų mane savo laivais... 
Klausau lyriškų, jausmingų dainų ir vistiek įkyriai spaudinėju telefono klaviatūrą, kad kartotų dainą. "Neveltui Emilija, kai nori kažko, tai nors ir kalnus nuverstų." - girdžiu bedraklasių šauksmus. Nors ausinės kilnojasi, ir nori pailsėti vistiek išgirstu žodžius, nusišypsau sau ir užsimerkiu. 
Nors ir bus technologijų pamoka, darbo į rankas nenoriu imti, kad ir pertrauka. Tarytum skrendu su balandžiais, muzika, kurią parsiųntė draugė ir su lyriškais žodžiais, kurių ne visados suprantu! 
Pasigirsiu, tik neseniai nusipirkau ausinęs (mat buvau senąsias pametus, o vis neprisiruošdavau nusipirkti naujųjų), tad visur po ranka nešuosi ausinių, kartais įsikišu į ausis net ir negrojančias... Atsimenu, kaip šiandien nuskambėjus skambučiui taip ir likau su įkištomis ausinėmis kurios net negrojo, tačiau mokytojas laidė piktus žvilgsnius, tik pamokos galui artėjant supratau kodėl... :)
Rašydama, kad ausis pailsinčiau, įsijungiau kompiuteryje grojaraštį... 
Nenustebkit jei pavadinimo nesupratote, tačiau jis man taip patiko, kad net temai neatitinkantis... 

Su meile, Emilija :)


2 komentarai:

  1. Kažkam tikrai pavasaris :D net keista, klaidas net daryti praėjai :D
    Ech, ir man taip buvo su ausinukais, kai atgavau... Tik pamokoj su neskambančiom ausinėm nesėdėjau :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai kai užsisvajoju tai plaukiu padebesiais... :D Va, va ausinukai mus tik į šunkelius veda... :D
      O dėl klaidų, tai įdomu kurias pradėjau daryti ar dėl rašytinių tekste, ar dėl gyvenimiškų pamokoje? :)

      Panaikinti