2015 m. sausio 31 d., šeštadienis

Dviguba dozė kūrybos

(Kadangi šiandien paskutinė šio mėnesio diena, ir mano tinklaraščio gyvavimas beveik jau mėnesį taigi šiame kūrybos lizdely bus net dvi kūrybinės dozės! :)

"Gėrio skraistė"

Kartais noriu pabėgti nuo likimo... Bet suprantu jog tai neįmanoma tas pats kaip sustabdyti laiką! Aišku noriu pabėgti tada kai bloga, bet ne tada kai gera, jog tada užlieja nuostabios akimirkos, džiaugsmas iškilęs iš širdies gilumos... Tada širdis kvatojasi, kilnojasi, džiaugiasi lyg laimėjusi...Tada begalo gera! Jog norisi kažką padaryti tokio įspūdingo... Kaskartėmis sukurti gerą istoriją, perskaityti gerą knygą, susipažinti su geru žmogum, klausyt gerą muziką, ir žiūrėti gerą filmą! Būti su tais ir būti ten kur tavo širdis tirpsta iš laimės ir prisigeria džiaugsmo! :) 
Tegul Jūsų širdys dega ir liepsnoja ne dėl to jog jūs pykstate, o dėl to jog Jūsų viduje virduliuoja gėris, gėris sklindantis iš Jūsų ir perduotas kitiems! Skleiskite gėrį ir šilumą kitiems...

"Ir taip kiekvieną rytą..."

Žadintuvas skambtelėjo savo nuolatinę melodiją, be kurios negaliu atsikelti ryte... Pasiražau, norėdama pasiekti ranka žadintuvą ir jį sustabdyti. Mėlynas žadintuvas nenutyla, dar stipriau suskamba norėdamas mane išbudinti. Tačiau aš karštai linguoju galvą ir ranka užspaudžiu žadintuvo jungiklį. 
Prrrrrssss! - nuskamba paskutinis žadintuvo tonas ir jis nutyla amžina tyla, kuria galiu mėgautis. Pasiražau ir lengviau kvėpteliu, užuodžiu iš virtuvės sklindančius kvapus - kakavos, blynų bei uogienės. Išlipus atsisėdu ir kojas iškeliu iš lovos, tada jas įgrūdu į šlepetes ir nušlepsenu ištisą kelią iki virtuvės... Kai pasiekiu tikslą, pilvas gurgia grodamas maršą, tačiau aš įkvepiu kvapo ir to užtenka, kad pilvas nustotų skųstis... O tada išsitiesiu ant sofutės ir mėgaudamasi geriu rytinę kakavą ir mamos taip mėgiamus blynus su aviečių uogiene! 

Su meile Emilija :)


4 komentarai: