2015 m. sausio 15 d., ketvirtadienis

Kai drugeliai supyksta...

Ne visados drugeliai geri, dažniausiai jie įpykę, nors ir kaip kvailai skambėtų, mat drugeliai labiau asocijuojasi su gerumu... 
Tačiau manieji, skraidantys mano smegeninėse, per daug pyksta ant žmonių kurie elgiasi idiotiškai... 
Pirma noriu supažindinti su drugeliais - mano smegeninių draugais-mintimis! 
Tarkim, kad ir šiandien, drugeliai begalo pasiuto. Aišku per pamoką ( kodėl būtent per geografiją, kai norisi viską išklausyti.) 
Taigi tuo metu drugeliai laikėsi ramybės būsenoje - miege. Bet išėjus mokytojai ( asmeniškais reikaliukais, bet ne kavos gėrimu,)drugeliai pasiuto. Aišku, kaip ir klasiokai tyčiodamiesi iš vienos, protiškai neįgalios mergaitės, tada tai drugeliai įtūžo...
Bet viskas iš pradžių...
Šikart geografija (paskutinė pamoka), buvo na ne geografiška... išėjus mokytojai (tai jau minėjau), prasidėjo "karas". Neišsigąskit, tai tik klasėje vykstantis triukšmas. Visų pirmiausia mūsų klasiokai ir klasiokės tyčiojosi iš protiškai neįgalios mergaitės Linos (vardas pakeistas).
Aišku Lina mums labai trukdo, bet turime ją gerbti, bet dėl vieno dalyko, jog ji neįgali. Aišku, ji judina rankas, kojas, bet nemoka pajudinti smegenis... Bet dėl to ji nekalta, kad tokia gimė, nereikia jos dar labiau smerkti, ar įžeidinėti.
Kartais pagalvoju, jog papuoliau į dar mažesniųjų klasę (aš nenoriu nieko įžeisti, bet mieli klasiokai jei skaitote, manau nuo šio sakinio išjungėte manąjį blog'ą, atleiskit visiems įtikti negaliu.)
Taigi Lina šiandien buvo labai pasitikinti savimi ir išdarinėjo nesamonęs, tai sėdintijį šalia stumdė, ir visiems siuntė oro širdutes... Tai nervuodavo, kai ji trukdydavo, juokdavosi, ir išdarinėdavo nesamonęs, bet ne vien ji buvo kalta.
Na, kad ir praeivį išvadinkite visokiais žodžiais, keiksmažodžiais arba viešai pasakykite jo kompleksus, kaip jis reaguos? Aišku, kad mušis, keršyt norės, arba ignuoruos, bet manau tuo mažai tikiu! 
Viskas gal ir būtų taip pasibaigę, gal ir būtų nustojusi Lina, bet jeigu ne klasiokai, vieni filmavo, kiti erzino, treti buvo stebėtojai... Aš ir buvau stebėtojų tarpe, nors retkarčiais rikteldavau, kad baigtų taip elgtis arba, tiesiog širdyje kunkuliavo pyktis! 
Grįžus mokytojai, nieko kaip ir neįvyko, Linutę apkaltino, kad vėl elgėsi bjauriai ir stumdė sėdintįjį, kad ir kas, kad jis buvo berniukas... Linutė gavo pylos. Ji tik linksėjo, bjauriai krapštydama nosį, ir kažką panosiai burbėdama.
Problema kaip ir išsisprendė, bet tiksliai kas kaltas buvo taip ir nepaaiškėjo! 
Taigi žmonės, vertinkime ką turime ypač protą, nes kartais tie kurie apdovanoti gabumu, pasireiškia blogiau negu tie kurie proto išvis neturi! 
Jei ką įžeidžiau - nenorėjau! Bet dėkoju, kad supratot mane :)
Emilija, giliai širdyje jaučianti drugelių šnibždėjimą.



2 komentarai:

  1. Dar vis stumia ir rėkauja ant "Linos"? Bet iš tikro tai tu esi teisi. Saunuole!!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip vis tos pačios problemos iškyla... Gal išsispręs, tikiuosi :)
    Ačiū, Gabija, labai pradžiuginai, jog skaitei, ir kad Tau tai patiko, ačiū :*

    AtsakytiPanaikinti